Tervetuloa Sadolin

Sadolin

AkzoNobel on maailman suurin maalinvalmistaja ja johtava tuottaja erikoiskemikaaleja ja liimajärjestelmiä.

Tarjoamme yrityksille ja kuluttajille ympäri maailman innovatiivisia tuotteita ja pyrimme kehittämään kestävia ratkaisuja asiakkaillemme. Meidän tunnetuimpia tavaramerkkejä on Eka, International, Nordsjö ja Sikkens. Olemme joka vuosi johtavien yrityksien listalla kestävän kehityksen kanssa. Pääkonttori sijaitsee Amsterdamissa, Hollannissa, toimintaa meillä on yli 80 maassa,missä 50 000 sitoutunutta työntekijää toimittavat tulevaisuuden tuotteita ja työskentelytapoja täyttämään niitä vaatimuksia joita asetetaan nopeasti muuttuvassa maailmassa.

Meillä on yli 200 vuoden yhteenlaskettu kokemus. Ei vaan kehitykseen ja valmistukseen liittyvää,vaan tarjoamme myös räätälöityjä ratkaisuja meidän asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin. Meidän vahvuudet ovat innovatiiviset kyvyt ja kansainvälinen ulottuvuus .

Ympäristövastuu on keskeisessä osassa meidän korkeateknologian tuotekehittelyssä.  Toimitamme paljon muuta kun värejä asiakkaillemm. Meidän voimakkaat tavaramerkit, ylivoimainen teknologia, palvelu ja logistiikka yhdessä meidän jatkuvaa tuote-, konceptien- ja palveluiden kehittelyä.

Malmöössä AkzoNobelilla  on suuri tuotantolaitos jossa kehitellään ja valmistetaan maalia,lakkoja ja tasoitteita.

AkzoNobel Decorative Coatings on yksi johtavista yrityksistä pohjoismaissa jonka  tavaramerkit Sadolin, Nordjö, Pinotex ja Hammerite palvelevat sekä  maalausalan ammattilaisia sekä kuluttajia.

Sadoliinin historia alkoi 1777 kun Jacob Holmblad sai kuninkaallisen luvan perustaa kangasväritehtaan Tanskassa. Toiminta oli menestyvä kolmen sukupolven ajan ja valmistivat värejä ja lakkoja. Vuonna 1912 Holmblads yhdisti toimintansa Gunnar A Sadolinin kanssa, joka oli nuori ja kokeilunhaluinen liikemies.

Meidän visio on:
”Haluamme inspiroida ihmisiä maalaamaan ja suojelemaan kotinsa ja rakennuksiaan. Parantamaan elämänlaatua värin avulla.”